Laddar, vänta lite...

Visitkortsförvaring

Om du tröttnat på att aldrig hitta rätt visitkort när du behöver det har du kommit rätt. Här finner du visitkortsförvaring för alla tillfällen så du snabbt och enkelt kan dela ut fräscha visitkort.

Det finns både enskilda visitkortshållare och praktiska pärmar för att prydligt och praktiskt ta med sig sina kontakter. En visitkortspärm eller visitkortsbok är praktiskt och professionellt när du ska ut på kundbesök, möten eller andra affärsuppdrag. Du kan enkelt fylla den med dina kontakter så du har alla visitkort du har fått samlade på ett ställe eller varför inte ha dina egna visitkort för att snabbt och snyggt dela ut de till framtida kunder. För visningar, mässor eller kontor är det snyggt med en visitkortssnurra för att enkelt hitta det visitkortet du letar efter.

Visitkortsförvaring är ett enkelt sätt att få ordning både på dina egna och andras visitkort som du har samlat på dig under åren på ett snyggt sätt. Nu behöver du inte längre dela ut trasiga och smutsiga visitkort och du behöver inte leta i djupa fickor efter rätt visitkort. Förvara de enkelt i en visitkortsask från oss så är du alltid redo att dela ut ditt visitkort oavsett när och var du möter en kund.