Laddar, vänta lite...

Toapapper

I denna kategori hittar du toalettpapper i en rad olika utföranden och för ett flertal olika utrymmen. Pappersrullarna är utformade för att passa olika slags toalettpappershållare såväl på kontoret som hemma och kommer från kända kvalitetsmärken som Tork och CareNess.

Här hittar du både oblekt, naturfärgat papper och vitt papper samt papper som är miljömärkt med Svanen-märket. De olika kvaliteterna sträcker sig från returfiber och blandfiber till nyfiber så att du enkelt kan testa på olika varianter och välja alla dina favoriter här i samma kategori. Det finns både 1 och 2-lagers papper och vi har även mjukt papper med dekorprägling, av hög kvalitet och ljushet.

Toapappret går att beställa i flera olika förpackningar, kartonger och balar, från kartonger med 6 stycken 430 meters rullar till hela balar 64 stycken 38 meters rullar. Perfekt för arbetsplatsen eller kontoret! Pappret passar till en rad olika hållarsystem; typ T1, T2, T3, T4 och T6. Den semitransparenta hållaren gör det lätt för dig att se när behållarna behöver fyllas på med nytt papper. Optimala rullbromsar i hållaren gör att du undviker spill och hållarna rymmer allt ifrån en till 25 rullar samtidigt.