Laddar, vänta lite...

Tejphållare

Slut är det på dagarna så man står med en tejprulle i ena handen och håller ihop det som ska tejpas med andra. Här hittar du nämligen alla sorters tejphållare du behöver för att slippa krångla med tejprullen.

Det finns enkla och klassiska tejphållare, mer diskreta och moderna och självklart den för en hand medan du håller ihop kartongen med den andra. Vi har både droppformade och med handtag för din bekvämlighet. Vi har också tejphållare som passar till flera olika storlekar på tejp och som klarar av att hantera olika material som tejpen är gjord av för att du ska kunna använda din favorittejp.
 
Oavsett vilken tejphållare du väljer kommer den klara av att hantera och skära av den tejp som passar dina behov bäst utan att krångla. Vi har samlat flera olika märken på tejphållare för att du ska kunna hitta en favorit även bland dessa. Det gör att vi har ett brett utbud av utseende och funktion på våra tejphållare. Det finns i olika material och med halkskydd under. Det finns även miljövänliga tejphållare för att du ska kunna välja miljövänligt rakt igenom på ditt kontor.