Laddar, vänta lite...

Tejp- Pack

Att packa saker snyggt och hållbart är en konst för sig. Som tur är det allting mycket enklare när du har en ordentlig packtejp. En packtejp kan du använda till det mesta som behöver packas och hållas ihop. Du kan till exempel tejpa ihop kartonger, lösa saker så de inte faller isär eller tejpa runt bubbelplast så att sakerna inlindade i plasten inte skadas.

Det går såklart även att använda den för att tejpa fast andra saker som informationsblad till de anställda eller skyltar. Självklart har vi tejp i olika färger och storlekar för att passa dina behov av packtejp. Hos oss hittar du både brun och genomskinlig tejp. Vissa saker packar du mest praktiskt i en påse. Därför är det bra att även ha påsförslutningstejp för att enkelt försluta påsarna så de inte öppnas under förvaring eller transport.

Office24.nu har flera märken för att du ska kunna hitta en packtejp som du trivs med. Vi har tejp i olika material för att du ska hitta det som passar dig bäst. Det finns även miljövänlig packtejp hos oss för den som vill hjälpa miljön men ändå kunna använda sig av riktigt bra packtejp.