Laddar, vänta lite...

Stämplar och Tillbehör

Har du tröttnat på att aldrig veta när pappret du håller i kom in till kontoret? På de flesta arbetsplatser idag stämplas det på många inkommande papper. Det stämplas datum, kvittenser, kopior och betalningar - och här finns allt du behöver, både stämplar och tillbehör. Office24.nu har alla stämplar du behöver till ditt företag.

Vi har flera olika varianter på stämplarna för att du ska hitta den som passar dig och din arbetsplats bäst. I den här kategorin hittar du stämplar som du använder på stämpeldynor och stämplar som är självinfärgade för att spara tid. Det finns datumstämplar av olika modeller och stämplar för kontering, kopia, post och porto. 

Vi har självklart alla tillbehör du behöver för att ta hand om dina stämplar också. Det finns bläck av hög kvalité i flera olika färger för alla stämplar. Dynkassetter har vi i flera varianter, både enkla och dubbla. Kombinerade finns det också för att göra ditt jobb mer effektivt de gånger du behöver två olika färger snabbt. Hos oss hittar du helt enkelt allt du kan tänkas behöva för att snabbt komma igång och fortsätta stämpla dina papper och dokument.