Laddar, vänta lite...

Spiralblock

Det här är en klassisk produkt som funnits under mycket lång tid. I den äldre filmens värd är det ofta reporterns enda arbetsverktyg. De traditionella spiralblocken består av ett antal blad som binds samman med en metallspiral, oftast i översidan. De finns med både rutat och linjerat papper, med pappersvikter 60-70 gram.

I vårt sortiment finns spiralblock i formaten A5 och A6, samt ett specialformat med bindning i vänstersidan. Vi har också en hel serie av spiralblock med beteckningen Refill. De har bindning av plast i vänstra sidan. I dessa block kan man enkelt riva ut det översta bladet och stoppa in det på annat ställe i blocket. Det går även att stoppa in det i ett block med större storlek, eftersom bindningen är så smart utformad. Det finns lösa blad för att fylla på.

Refill finns i en mängd olika färger och i storlekarna A4, A5, A6 och A7. Papperen i dessa block har extra hög vithet. Omslagen är av plast som är lätt att göra ren och som ger ett bra skydd.
Refillserien passar i många sammanhang, som till exempel i skolan. Trots många olika ämnen kan man för varje ämne riva ut ”dagens blad” och sätta in det tillsammans med andra blad i samma ämne.