Laddar, vänta lite...

Spiralbindning

I den här kategorin hittar du ett stort sortiment med elektriska och manuella stansnings- och spiralbindningsmaskiner till såväl hemmakontoret som arbetsplatsen och skolan - ett måste för att du bekvämt och enkelt ska kunna ta fram snygga och praktiska dokumentpresentationer eller dokument för korrekt arkivering. Här hittar du allt ifrån små smidiga stansmaskiner som sköts manuellt, till elektriska inbindningsmaskiner som själva separerar dokumentet och har både automarginal- samt autocentreringssystem.

Dessa maskiner är utrustade med mycket enkla inställningar, och i vissa paket ingår även ett startpaket som kan hjälpa dig att komma igång med ditt arbete snabbare. Maskinerna kommer i flera olika prisklasser och är anpassade för både små och stora spiralbindningsbehov – allt för att du ska kunna välja en inbindningsmaskin som passar just dig!

Stansarna klarar av från minst 5 ark och upp till 25 ark när det gäller 80 grams papper, färre ark om du använder dig av kraftigare papper. Maskinerna kan spiralbinda upp till 450 ark, från 14 mm till 51 mm spiraldiameter, plastspiral, wire och Click-spiral. Klarar flera olika dokumentstorlekar upp till stående A3. Samtliga maskiner har minst 2 års garanti och levereras tryggt och säkert hem till dig.