Laddar, vänta lite...

Snoddmappar

Här erbjuder vi ett stort stortiment av såväl snoddmappar i A5, A4 och A3 format som dokumentboxar i A4. Materialen skiljer sig från de olika märkena och det går att finna allt från prespan-kartong till hårdpressad polyproplyenplast, men även miljövänlig fiberpapp. Vikten på mapparna ligger mellan 335 och 600 gram, beroende på material och kapacitet. Majoriteten av alla mappar har en ryggetikett och snoddlås, men dokumentboxarna går även att finna med klicklås. Vissa mappar har en ficka på framsidan som gör det möjligt designa sitt eget utseende, annars finns det ett brett sortiment av färger och utseende. Det går att finna mappar med en lyxigare finish med borstad yta såväl som genomfärgad kartong. Vissa mappar och boxar har även mönstertryck i plasten.

Mapparna och boxarna har kapacitet för volymerna 150, 250 och 400 ark, vilket gör att det enkelt går att finna något för såväl privat,- som kontorsbruk. För det miljövänliga kontoret finns vissa av produkterna i fiberpapp tillverkat av återvunnet material i form av wellpapp och tidningar där färgerna och lacken är vattenbaserat. Snoddmappar och dokumentboxar är perfekta vid flytt av dokument då de slitstarka materialen skyddar pappret från att både vikas och få fläckar.

Vi säljer både enskilda mappar och förpackningar upp till 40-pack, där förpackningarna ej delas. Mer information finns att finna i produktinformationen.