Laddar, vänta lite...

Skrivunderlägg

Alla har vi varit med om att det är en omöjlighet att skriva på ett papper som ligger direkt på bordet eller att pennan går igenom pappret och bläcket hamnar direkt på bordet. Lösningen på alla dessa problem är skrivunderlägg. I den här kategorin finns flera olika för att de ska passa in på ditt kontor eller i ditt hem. Ett skrivunderlägg skyddar möblerna så de inte blir slitna lika snabbt. Det är även en snygg detalj och underlättar när du skriver för hand på bordet.

Vi har flera olika skrivunderlägg för att de ska passa dina behov och önskemål. Våra underlägg finns i flera former och färger, både stilrena och de som tillför mer färg till arbetsplatsen eller hemmet. Här hittar du också den klassiska världskartan som bakgrund på en av våra underlägg, samt underlägg i ovala former. Vissa skrivunderläggen är dessutom transparenta och frostade.

En del av underläggen har en plastfilm över underlägget för att du själv ska kunna välja vad du vill se under och där du skyddar dina viktiga noteringar samtidigt som du enkelt och snabbt kan se alla viktiga lappar som du vill ha framme. Detta gör att du slipper tejpa fast alla lappar på väggar, skärmar och hyllor i närheten.