Laddar, vänta lite...

Sekretessfilter

Sekretessfilter används, precis som namnet antyder, för att förhindra att obehöriga kan läsa av informationen på bildskärmen. Filtret är tillverkat i en patenterad microlamellteknik, som gör att man rakt framifrån ser bildskärmen utan märkbara hinder eller informationsförlust, men från sidan eller snett framifrån ser man bara en svart yta. Det här är naturligtvis värdefullt för till exempel en säljare som vill konsultera sin interna prislista, men som inte vill att grannen vid konferensbordet ska kunna läsa.

En annan mycket stor användning är att förhindra reflexer i bildskärmen. På många arbetsplatser kan det vara svårt att placera datorerna utan att få blänk från fönstren i bildskärmen, och ofta tvingas man möblera ”opraktiskt” för att undvika dessa blänk. Då är sekretessfiltret en utmärkt lösning. Filtren ger dessutom rent allmänt en högre kontrast för betraktaren, vilket upplevs som en stor förbättring.

Vårt sortiment omfattar sekretessfilter för praktiskt taget alla bildskärmar, laptops samt iPad. De är lätta att montera, och på en laptop behöver man normalt sett inte ta bort filtret då datorn fälls ihop.
På filtren till iPad finns det smarta fästanordningar i hörnen som medger mycket enkel av- och påmontering. En extra fördel med filtren är att de också skyddar skärmen mot smuts och repor.