Laddar, vänta lite...

Ringpärm- Papp

Ringpärmar är till stor hjälp när man vill få ordning på papper och dokument. Slut är det på dagarna då man letar eller tappar bort viktiga dokument, med en ringpärm håller du enkelt koll på det administrativa.

Hos Office24.nu hittar du det du behöver för att underlätta din vardag. Ett alternativ till ringpärmar i plast är papp, och bland våra produkter hittar du ringpärmar av hållbar papp och kraftig kartong. Några av våra ringpärmar kommer dessutom i konstläderpapp. Ringpärmarna finns i olika utföranden och färger vilket gör det möjligt att välja sin egna personliga favorit. Bland vårt sortiment finns ringpärmar med eller utan fast etikett på rygg och/eller framsida vilket gör att det finns olika varianter till olika tillfällen och behov.

Ringpärmarna är smalare än arkivpärmar varför de tar mindre plats och lämpar sig särskilt på hemmakontoret eller arbetsplatsen. De är stilrena och fungerar utmärkt till arbetsrelaterade tillfällen som till exempel produktvisningar. Dessutom har ringpärmarna lång hållbarhet och det krävs sällan att de behöver bytas ut. Det är helt enkelt ett smidigt och effektivt sätt att hålla ordning och reda på viktiga papper.