Laddar, vänta lite...

Register- Plast

För att hålla ordning på alla papper och dokument i pärmarna och arkiven kan man använda pärmregister. Pärmregistret kan betraktas som en tidseffekiv lösning för den som har mycket administrativt arbete och vill undvika att leta efter försvunna dokument. Hos oss hittar du flera olika sorters register i plast och vårt sortiment består av plastregister för alla behov som kan tänkas finnas.

Ett register är designat för att hjälpa till att organisera i pärmar. De kan vara förtryckta eller blanka, varför du själv kan fylla i vad det är i varje register. Våra plastregister kommer både i varianter med få flikar och varianter med många flikar vilket gör det enkelt att behovsanpassa. Du kan sätta in flera register i samma pärm för att dela upp det ytterligare. Ett register i plast är hållbart och det gör att det går att återanvända flera gånger. För att alla behov ska tillfredsställas finns det register både med nummer och med bokstäver. Det finns även register utan markeringar.

För att organisera ännu mer i dina pärmar finns det även rubrikblad som gör att du kan skriva ner vad som finns bakom varje flik i registret. Det gör att du snabbt kan hitta det du söker i pärmen och slipper slösa värdefull tid på att gå igenom varje blad i pärmen. Rubrikbladen finns även i olika varianter för att passa in bland dina pärmar.