Laddar, vänta lite...

Radéring

Det är mänskligt att fela. Det tycker även vi så därför har vi en egen kategori för radering. Här finner du alla hjälpmedel du kan tänkas behöva för att sudda ut dina misstag och stavfel på papper.
Det finns olika sorters radergummin – allt från radertoppar till klassiska radergummin. Är du en sådan som helst suddar med baksidan av din stiftpenna eller gillar du att ha ett separat suddgummi som du kan hålla i handen medan du skriver? Oavsett hittar du här radergummin för alla som någon gång ibland gör ett misstag och skriver fel.

I vårt sortiment hittar du radergummin som är giftfria och därför inte har någon negativ inverkan på omgivningen. Det finns suddgummin med handtag och suddgummin i flerpack om du tappar bort ett eller behöver flera stycken. Smala och breda, korta och långa – alla varianter som kan tänkas behövas för att snabbt och smidigt radera ett misstag och börja om.
Vi har även påfyllnad till stiftpennor för att du som använder det lilla radergummit längst upp på pennan ska kunna fylla på pennan när den har tagit slut. Fördelen med att ha radergummit på pennan är att det inte är lika lätt att tappa bort det.