Laddar, vänta lite...

Provsäck

För varor eller dokument som kräver lite starkare förpackning under transporten har vi här samlat vårt utbud med tåliga provsäckar som kan hjälpa dig långt på vägen! Våra provsäckar är noggrant utvalda för att du ska få så mycket högklassig provsäck som möjligt för dina pengar. Bruna såväl som vita, avlånga som rektangulära och större som mindre - vi har garanterat något som kommer passa såväl dina viktiga dokument som din plånbok. De flesta av våra provsäckar har en 40 millimeters bälg i sidor och botten för att bli så tåliga som det bara går, och säljs i regel som flerpack. Då de flesta av provsäckarna har självhäftande klaffar med täckremsor behöver du aldrig ens fundera på att använda saliv eller lim för att försegla dem - bara att klistra igen och skicka!

Välj och vraka i vår unika kategori för att hitta de perfekta provsäckarna för dina dokument, så att skrivbordslådan aldrig mer behöver eka tom.

Har du några funderingar eller frågor angående vårt sortiment med provsäckar så finns vi endast ett telefonsamtal eller mejl bort. Vi ser till att du får de varor du önskar skickade till dig.