Laddar, vänta lite...

Plastfickor

För att hålla ordning och reda på dina viktiga papper har vi i den här kategorin samlat några av de bästa och mest hållbara plastfickorna som finns att tillgå på marknaden. För är det något som kan störa din koncentration när du arbetar så är det papper som ligger i oordning över hela skrivbordet.

Vi har plastfickor till alla olika typer av pappersformat och dokument så att du enkelt och behändigt kan få ordning på skrivbordets oreda. En plastficka rymmer mer än vad man tror vilket gör att du snabbt kan få undan mycket och samla det på en liten yta. Plastfickorna vi erbjuder i detta sortiment är allt från reflexfria, transparenta, och i form av kuvertfickor till färgade och hålslagna - vad du än är ute efter kan vi erbjuda något som passar dina papper och behov. 

Våra plastfickor säljs i regel som flerpack om inte annat anges för den särskilda modellen. Har du några funderingar angående din beställning är det bara att kontakta oss, så ska vi göra vad vi kan för att hjälpa dig. Affären är inte avslutad förrän du är nöjd - och om du beställer innan klockan 12.00 kan vi skicka dina nya vardagshjältar till dig redan samma dag!