Laddar, vänta lite...

Perforerade block

Perforerade block består av ett antal blad som häftas ihop med ett antal klammer i överkant. Klamrarna och bladens överkant döljs under ett band. I överkant, omedelbart under bandet, är bladen perforerade för att kunna rivas av på ett enkelt sätt. I flera av våra produkter är bladen dessutom ofta hålslagna, så att de enkelt kan sättas in i pärm eller sammanfogas med andra blad med hjälp av en pappersbindare.

I vårt sortiment finns block i storlekarna A4, A5 och A6. Man kan välja block med rutat eller linjerat papper, och i sortimentet har vi även block tillverkade i huvudsak av återvunnet papper. Papperet i våra produkter är 60-70 gram.

En typisk användning för produkterna är till exempel minnesanteckningar som läggs samman med andra dokument eller minnesanteckningar och påpekanden som man inte tänker behålla utan skickar vidare. De fungerar förstås utmärkt för snabba utkast, skisser eller beräkningar, eller som anteckningsblock vid kundmöten eller konferenser.


I sortimentet ingår även flikblock. Här sitter klamringen och perforeringen i vänstra sidan av papperen, och papperen är på höjden delade i fem lika delar. De små bladen är alldeles perfekta att häfta på andra dokument med en liten notering som ”Ring kunden i dag”.