Laddar, vänta lite...

Penna- Överstrykning

En överstrykningspenna är ett mycket användbart verktyg på jobbet, i skolan och hemma. Under denna kategori har vi samlat överstrykningspennor i alla tänkbara färger. Här på Office24 hittar du traditionella överstrykningspennor men också de som påminner mer om vanliga pennor. Många av våra pennor har en greppvänlig gummiyta som ger pennan en behaglig känsla i handen. I vårt sortiment hittar du också markeringspennor med sudd som gör att du kan skriva och sudda så mycket du vill. Användbart både när du löser korsord och korrekturläser viktiga dokument.

Alla våra överstrykningspennor har bläck av hög kvalitet som ger skarpa och klara färger när du använder dem. Många av våra pennor är dessutom tillverkade av återvunna, miljövänliga och hållbara material som är snälla mot naturen. Vi har pennor i alla regnbågens färger och du kan beställa dem både styckvis och i set om flera. Hos oss hittar du även pennor med olika linjebredder och i olika storlekar.

Överstrykningspennor gör det enkelt att vara pedagogisk. Använd flera olika färger för att göra det lätt för dig och andra att förstå vad som är viktigt. Köp något av våra färdiga set eller sätt ihop din egen samling överstrykningspennor. Enkelt, prisvärt och alltid med snabb leverans.