Laddar, vänta lite...

Penna- Kulspets

En kulspetspenna ligger nog på de flesta skrivbord och användningsområdena är oändliga. Att signera viktiga dokument, skriva mötes,- eller föreläsningsanteckningar blir både enklare och tydligare med en bra kulspetspenna. Hos oss hittar du bläckpennor i olika färger, allt för att göra ditt skrivande lite lättare - och roligare! Utveckla din pedagogiska förmåga genom att använda röda, gula och gröna färger när du skriver. Föredrar du mer diskreta färger har vi självklart ett brett urval av traditionella svarta och blå kulspetspennor.

Hos oss hittar du både pennor med kork och klickmekanism och våra kulspetspennor finns i mängder av olika tjocklekar och utföranden. Att hitta en penna som matchar ens skrivstil kan vara knepigt, därför har vi på Office24 samlat ett enormt sortiment av kulspetspennor för att du lättare ska kunna hitta en penna som passar just dig. Vi har pennor med och utan gummigrepp och i många olika prisklasser. Våra kulspetspennor hittar du alltid till marknadens lägsta priser.
Vi har även pennor med tillhörande ställ som passar utmärkt för exempelvis bank- och postkontor. För kontoret finns också storpack med kulspetspennor som lämpar sig perfekt för daglig användning. Ta en titt i vårt breda sortiment så hittar du snart det du söker.