Laddar, vänta lite...

Pappryggpåsar

Skrivbordsdetaljen som kommer att bli din oskiljaktiga vardagshjälte efter en användning! För dokumenten och pappren som inte får vikas men likväl måste förbli hela och rena har vi samlat på oss ett brett sortiment av pappryggpåsar! Oavsett om det är en kalender, ett par fotografier, provtryck eller affärsdokument som ska förvaras rena och fina så har vi den rätta påsen för det särskilda innehållet i denna kategori.

De allra flesta av våra modeller har självhäftande klaffar med täckremsa för att underlätta vardagsstyret och är tillverkade av riktigt kraftpapper - allt för att du ska få så mycket pappryggspåse som möjligt för dina kronor och ören. Våra pappryggpåsar säljs i flerpack om inget annat anges för en specifik modell och finns i flera olika storlekar, så att de ska kunna passa olika behov och olika typer av dokument.

Om du är ute efter en speciell typ av pappryggpåse som är tillfälligt ur lager, eller har några generella funderingar kring våra produkter, så tveka inte att ta kontakt med oss. Du når oss enklast genom att mejla, alternativt kontakta oss via telefon. Vi garanterar att vi kommer att göra allt vi kan för att hjälpa dig att få tag i din produkt.