Laddar, vänta lite...

Notisar- Otryckta

Den gula notislappen, post-it, har alla säkerligen sett och använt många gånger. Den uppfanns i slutet av 70-talet genom att en ny limblandning blev kasserad då den var vattenlöslig. Efter några år insåg man användningsområdet för notislappar. Det klister som nu används tillverkas av en flerårig växt, och är helt ofarligt.


I vårt sortiment har vi givetvis ett stort sortiment av de klassiska, rektangulära notislapparna
med gul färg, men vi har också block som innehåller flera färger. Tack vare limmets egenskaper kan man lätt ta ett blad längre ner i blocket och därefter återställa blocket igen. Förutom den klassiska kvadratformen har vi i sortimentet block med många andra former, som runda och hjärtformade.
Det finns även som rulle med hållare där man kan riva av lämplig storlek.

Användningsområdena är legio för notislappar. En enkel uppmärkning av intressanta sidor i en bok fixas lätt med några notislappar. För märkning av andra objekt finns det tejp med samma vattenbaserade klister som kan användas för att märka upp pärmar, kartonger, inventarier och så vidare. Även om klistrets häftförmåga är tillräcklig i de allra flesta fall har vi även block med extra starkt klister. Notisblock kan även fås med eget tryck, som kan vara företagets namn eller slogan.