Laddar, vänta lite...

Noteringsblock/Blockkuber

I vårt sortiment finns några olika blockkuber. Det är vanligen ett antal blad, ofta i storlek runt 9 gånger 9 centimeter, och placerade i en hållare av plast. Bladen är vita, utan linjer eller rutor, och är alldeles utmärka till exempel som minneslappar som sätts fast på andra papper.

Ett annat utförande med samma funktionalitet är blad cirka 10 gånger 10 centimeter som är limmade i en kant. Limmet lämnar inga rester då man river bort en lapp. Dessa block finns med alla blad, vita eller med bladen färgade i olika lager. Som ett alternativ finns block i storlek A7, med bladen häftade i överkant och perforering i överkant. Dessa finns med blankt eller linjerat papper.
Vi har även ett antal block för speciella ändamål. Ett sådant är restaurangblock med ett format som passar utmärkt som beställningsblock på restauranger. Det har blankt papper, häftning i överkant.
Ett annat speciellt block är telefonblock, ett stående format som delats i tre delar på höjden. På varje del finns förtryck de uppgifter man kan eller bör anteckna när man tar emot ett telefonsamtal för någon annans räkning. Det är förstås ett givet hjälpmedel för en reception, och underlättar avsevärt för den som ska besvara samtalet.