Laddar, vänta lite...

Namnskyltar

Här finner man ett brett utbud av namnskyltar för konferenser, presentation och även kontorsbruk. Majoriteten av namnskyltarna som vi säljer är tillverkade i transparent polypropylenplast, vilket är ett slitstarkt material av hög klass. De olika användningsområdena av dessa skyltar skiljer sig från ID-kort, visitkort och presentation, vilket gör vårt utbud stort. Namnskyltarna för presentationstillfällen finns med magnet, nål och klämma. Bordsskyltarna är gjorda av glasklar hårdfolie, vilket gör dem naturella och ger möjligheten till etikettbyte.

Namnskyltarna i textilhalsband med säkerhetslås och två karbinhakar försäkrar dig om att skyltarna inte kan sno sig. I samtliga namnskyltar är det enkelt att ta ur och sätta i etiketterna där namnet är skrivet. Stopp vid etiketterna ser till att de inte ramlar ut när man inte önskar det. Namnskyltarna finns i olika format, till exempel med lösa clips och stroppar. De mindre namnskyltarna finns i flertalet olika prisklasser beroende på hur hållbart alternativt enkelt man vill att de ska vara.

Här finner man även insticksetiketter på A4-ark för professionell utskrift i laster-, eller inkjet-skrivare såväl som ID-skyltar i A6 format till events och större konferenser.

De flesta skyltar säljs i förpackning om flera, och dessa ej att dela på.Ytterligare information om förpackningar och priser finns under produktbeskrivningen.