Laddar, vänta lite...

Märkmaskin

Med en märkmaskin skapar du enkelt snygga och proffsiga etiketter, bilder och texter. Vi har ett stort urval av märkmaskiner – allt från lite enklare basmaskiner till mer avancerade maskiner som du kan koppla ihop med din dator. Med våra enklare märkmaskiner skapar du etiketter med hjälp av maskinens tangentbord och stora urval av symboler. Märkmaskinerna finns både som handhållna och bordsplacerade och skriver ut knivskarpa etiketter av bästa kvalitet.

Våra mer avancerade märkmaskiner skriver ut etiketter, banderoller, skyltar och bilder med fantastisk upplösning. Flera av maskinerna har layoutprogram som hanterar allt från text till grafik. Du kan dessutom koppla dem till din dator så att du i lugn och ro kan designa dina etiketter i datorn för att sedan skriva ut dem med hjälp av märkmaskinen.

Oavsett om du behöver en maskin som skriver ut smala eller breda etiketter hittar du bra och prisvärda alternativ hos oss. Under denna kategori hittar du märkmaskiner som passar utmärkt på kontoret, men vi har också märkmaskiner som lämpar sig för utskrift av etiketter inom vården samt för transport, lagerhantering och logistik. Våra märkmaskiner är snabba, effektiva och du köper dem till billigaste pris här på Office24.