Laddar, vänta lite...

Limblock

Ett limblock består av ett antal blad, oftast 50 eller 100 som limmats tillsammans med en limfog i överkant eller på långsidan. När man drar bort ett blad lämnar limfogen inga spår efter sig på det papper man drar bort. Bladen är redan hålslagna för att kunna sättas in i en pärm eller samlas med andra papper med hjälp av en pappersbindare.

Förvisso utgörs dagens dokumentation till stora delar av pappersutskrifter från en skrivare. Det är dock fortfarande så att man behöver göra noteringar, observationer, tillägg och så vidare med handskrift, och här passar limblocken perfekt. Man kan enkelt dra av ett papper och skicka med övrig dokumentation. I hemmet är det en utmärkt produkt för inköpslistor, skisser över trädgården, placeringslista till julmiddagen och ett otal andra tillfällen.

I vårt sortiment finns limblock i både format A4 och format A5. Den vanligaste papperskvaliteten för limblock är 60 gram. Vi har ett mycket brett sortiment där man kan få sin favorit vare sig det gäller linjerat eller rutat, limmat längs långsida eller limmat i överkant. De säljs i de flesta fall i 5- eller 10-pack, vilket gör att man inte behöver köpa på sig några stora mängder som tar lång tid att förbruka.