Laddar, vänta lite...

Limbindning

Bind in dina viktigaste dokument och käraste minnen för att bevara och lyfta dem på bästa sätt! Våra limbindare kan binda in dokument på upp till hela 20 millimeter, vilket är drygt 200 ark, och dessutom flera på samma gång så du sparar tid och energi.

Många av våra limbindare är komplett utrustade med indikatorljus och ljudsignal som berättar när limbindarens värmecykel startar och slutar, såväl som integrerade avkylningsställ som sedan avslutar processen snabbt och smidigt. När du stänger locket stänger maskinen av sig själv automatiskt – praktiskt och enkelt. En investering i någon av våra limbindare, oavsett om det är till det stora företagskontoret eller till det lilla skrivbordet hemma, är något som du garanterat aldrig kommer ångra, då du investerar i ett mycket praktiskt verktyg för limbindning.

Om du är ute efter någon speciell limbindare som råkar vara tillfälligt ur lager eller om du har övriga funderingar som du vill dela med oss, ta gärna kontakt med oss via telefon eller mejl. Vi kommer att göra vårt bästa för att se till att du får tag i just den produkt du behöver och önskar.