Laddar, vänta lite...

Lamineringsmaskiner

Skydda dina käraste fotografier, viktigaste dokument och äldsta handlingar genom att enkelt och stilrent laminera dem!

Tillverkade för att underlätta regelbunden användning på såväl kontor, i klassrum eller hemma vid skrivbordet - våra lamineringsmaskiner går inte av för hackor! Vi har maskiner i olika storlekar så att de ska passa ditt behov som handen i handsken, oavsett om du behöver den till ett högproduktivt kontor eller för eget bruk hemma i stugan. Maskinen är lättanvänd och kräver endast att du startar den, så är den snart varm nog för att börja arbeta. Platta och snygga lamineringar utan luftbubblor inom loppet av några minuter är något alla våra maskiner garanterar, oavsett deras kapacitet eller plastens tjocklek.

Rep- och vattentåliga, automatiska och snabb uppvärmningstid är endast några av de funktioner som våra eminenta maskiner besitter.

Vid frågor eller funderingar angående våra produkter så är vi endast ett mejl eller telefonsamtal bort, redo att svara och göra allt vi kan för att hjälpa dig till den lamineringsmaskin som passar dig allra bäst. Bevara, skydda och lyft dina dokuments hållbarhet till skyarna tack vare något så simpelt som ett par enkla knapptryck på lamineringsmaskinen!