Laddar, vänta lite...

Kuvert- Självhäftande

Internet och e-post i all ära men det är inte mycket som slår självhäftande kuvert när viktiga papper eller kontrakt ska skickas. Vi på office24 har samlat ihop ett brett och välsorterat utbud av kuvert för att alla, företagare som privatpersoner, ska kunna hitta något efter eget tycke och smak att fylla skrivbordslådan med. Vi har klassiska, vita kuvert med fönster såväl som bruna, fönsterfria kuvert. Föredrar du kuvert med remsa kan vi erbjuda både vita och bruna, eller behöver du kanske kuvert särskilt tåliga mot fukt? Det har vi naturligtvis på lager.

Det gemensamma för alla kuvert i den här kategorin är att de är smidigt och snabbt självhäftande - inget extra lim är ens att tänka på för att försluta de här vardagshjältarna. Du kan spara tungan från svidande små skärsår också. Allt du behöver göra för att få en bunt skickad till dig är att luta dig tillbaka, välja produkt i kategorin, klicka och hämta i brevlådan. 

Våra kuvert säljs i flerpack om inget annat anges för den särskilda modellen, allt för att du ska få ett komplett förråd till kontoret smidigt och enkelt till ett så bra pris som möjligt.