Laddar, vänta lite...

Kuvert- Fukthäftande

Vissa kontakter kräver så mycket mer än internet och datorer - fukthäftande kuvert är bland det mest klassiska och tåliga man kan utnyttja när man ska skicka viktiga brev via vanlig post. Vi erbjuder ett välsorterat utbud av fukthäftande kuvert som står helt till ditt förfogande: allt du behöver göra är att välja dina kuvert i denna kategori, klicka på ”köp” och hämta i brevlådan. Förnya vardagen med nya favoriter eller komplettera med gamla klassiker till kontorets kuvertförråd med hjälp av vårt generösa utbud av fukthäftande vardagshjältar. Föredrar du kuvert med fönster har vi självklart ett sådant urval, likaväl har vi ett urval med fönsterlösa kuvert. Har du en förkärlek för bruna kuvert finns dem sida vid sida med de färglösa, oavsett om du behöver kuvertmodell C6, C4 eller något däremellan så hittar du dem här. 

Alla våra kuvert säljs i flerpack om inget annat anges för den specifika modellen, allt för att du ska få så mycket kuvert som möjligt för pengarna.

Om du är ute efter något som är tillfälligt ur lager är vi endast ett mejl eller telefonsamtal bort för att lösa det. Vi kan hjälpa er, både som företag och privatpersoner, att hitta rätt leverantör av kvalitativa fukthäftande kuvert till er viktiga korrespondens.