Laddar, vänta lite...

Kartongmappar

Under denna kategori finner man kartongmappar för olika typer av bruk. Fördelen med att använda kartongmappar är att dessa går att stapla utan att riskera att friktion skapas. Det är då enklare att arkivera dokument. I vårt utbud finner man kartongmappar utan fästanordningar med olika fördelar. En variant har till exempel ett litet fönster som visar innehållet, medans andra har två fickor. De traditionella kartongmapparna går att finna i flera olika färger och är anpassade för papper i formatet A4. Till vissa märken medföljer en lång plastskena för egen montering.

I vårt sortiment har vi även ritningsmappar i brun kartong anpassade för pappersformaten A2 och A3. Materialet på mapparna är varierade beroende på märke, men finns bland anat i ett miljövänligt klorfritt ECF-papper.

Flera av mappar går bara att köpa i paket om 25 plastmappar i varje, med undantag för aktomslag, ritningsmappar och vissa plastmappar. I dessa förpackningar ingår det mappar i olika färger för att underlätta sortering av dokument. Dessa förpackningar går inte att dela på. Mer information angående förpackningar och paket går att finna under beskrivningen av de olika produkterna.