Laddar, vänta lite...

Handdukar

I den här kategorin har vi samlat allt du behöver för arbetsplatsen och kontorets hygieniska rum, här hittar du såväl pappershanddukar som tvättlappar och smarta hållare till dessa produkter. Handdukar med multifoldvikning som tillhandahåller endast en handduk i taget hjälper er att dra ner på konsumtionen av papper kraftigt och optimerar dessutom hygienen då det alltid finns en fräsch handduk redo. Här hittar du snygga och praktiska pappershanddukar i alla slags former: kedjevikta, Z-vikta, C-vikta utföranden och på rulle med perforering som gör det enkelt att dra av nya ark. Handdukarna går att beställa både oblekta och blekta och kommer från tillverkare som är välkända för hög kvalitet.

Vårt utbud är anpassat för både små och stora utrymmen då vi säljer enskilda rullar såväl som större paket som rymmer upp till 12 rullar.

Vi har även flera hållare som är anpassade för olika utrymmen. De dispenser med automatisk sensorstyrning är mycket använda av skolor och flygplatser då de är optimerade för att öka hygienen i högt trafikerade utrymmen. Batteritiden på dessa är anpassade för en omfattande livslängd. Våra aluminiumhållare är slitstarka och är lättskötta då de kan rengöras med flertalet olika medel och de traditionella plasthållarna är enkla att hantera då de rymmer flertalet handduksbuntar.