Laddar, vänta lite...

Häftapparater

Varje årtiondes trogna följeslagare - så också nu under mitten av 2010-talet! Häftapparaterna går aldrig ur tiden utan är en ständig kompanjon på varje skrivbord och i varje kreativt barnrum. Vi har samlat ihop en varierad kollektion av häftapparater för att kunna erbjuda något för alla tycken och olika behov, med den gemensamma nämnaren att de alla mer eller mindre är bekväma enhandstryckare.

 

De kraftigare häftapparaterna vi erbjuder klarar att häfta upp emot 60 ark med ett enda lätt tryck, medan de enklare tar ett tiotal åt gången. För kontor som kräver mer produktiva häftningar kan vi erbjuda elhäftare med en kapacitet på upp emot 70 ark, och även häftpistolar för den som föredrar det. För dottern eller sonen har vi färgglada häftapparater i olika material och former som tåls att tappas i golv samtidigt som den introducerar till ett spännande och komplett skrivbordsliv där häftapparaten är varje uppsats bäste vän.

Kontakta oss vid eventuella funderingar eller förslag på utökning i sortimentet. Vi kommer göra allt vi kan för att hjälpa dig att hitta en häftapparat som överträffar det resultat du hade tänkt dig från början - vi är inte nöjda förrän du är nöjd!