Laddar, vänta lite...

Etiketter- Bläckstråleskrivare

Alla utskrifter som görs på en bläckstråleskrivare behöver ett papper som är gjort för
den typen av skrivare. Funktionen hos dessa skrivare är ju att spruta mycket små bläckdroppar på ett papper. När bläckdroppen träffar papperet måste det sugas upp mycket snabbt för att inte bläcket ska smeta efter utskrift. Det får dock inte sprida sig i sidled, då får man en oklar utskrift som ger ett suddigt intryck.

Vårt sortiment av etiketter har en yta som passar mycket bra till denna typ av skrivare. I vårt sortiment har vi bland annat etiketter för visitkort. Det utskrivna arket innehåller flera visitkort som enkelt kan plockas isär i enskilda visitkort utan att lämna rester på kanterna. Med andra ord är det ett enkelt och smidigt sätt att skapa egna visitkort. Vi har även ett speciellt set för utskrift av flasketiketter. I förpackningen ingår en CD som gör det enkelt att designa egna etiketter.

En speciell produkt är våra magnetark i format A4. Man skapar text och bilder som för vilket A4 som helst och skriver ut det på magnetarket. Det går sedan att fästa på alla metallytor som är magnetiska. Magnetarket kan enkelt beskäras efter utskrift.