Laddar, vänta lite...

Dokumentförstörare

Undvik att personlig eller viktig information hamnar i fel händer! All tryckt information kan hamna i oriktiga händer och på bara några sekunder och orsaka stor skada för såväl privatpersoner som företag, men en enkel dokumentförstörare på arbetsplatsen eller hemmakontoret kan hjälpa till med att undvika det.

 

I den här kategorin har vi samlat flera olika dokumentförstörare som passar för såväl större affärskontor som mindre hembaserade. Vi kan erbjuda ett brett, unikt utbud av dokumentförstörare i olika storlekar och former. Kapaciteten hos våra dokumentförstörare är lika varierande som deras former och färg - de starkaste kan strimla upp till 500 ark på en gång! Här hittar du även tillbehören som krävs, såsom skärolja, för att din dokumentförstörare ska vara i ständigt toppskick. Vi har även avfallssäckar och –påsar som du kan samla ditt pappersavfall i.

 

Vi levererar enkelt och smidigt din nya dokumentförstörare dit du vill ha den, och dessutom helt utan extra kostnad om den sammanlagda köpesumman överstiger 600 kronor. Leveranstiden meddelas när du lagt din beställning och det är 30 dagars full returrätt. Om du har några särskilda önskemål eller undrar något angående beställning så är det bara att ta kontakt med oss. Affären är avslutad först när du är nöjd!