Laddar, vänta lite...

Datorrengöring

Datorer och kontorsmaskiner behöver, som allt annat, rengöras för att behålla bra funktion och kännas fräscha. Ju flitigare användning desto större är förstås behovet. De datordelar som oftast behöver rengöras är bildskärm, mus och tangentbord, men även periferiutrusning behöver rengöras. I vårt sortiment har vi bland annat satser med olika dukar, vätskor och tillbehör för denna typ av rengöring. I detta kit ingår även en desinficerande vätska för till exempel rengöring av telefonen. Även om man är den enda användaren blir trivseln större med rengjorda utrustningar. Flera av våra rengöringsprodukter kan förstås användas även till glasögon, kameror och så vidare.

Ett speciellt kit för rengöring av bläckstråleskrivare ingår i vårt sortiment. Detta set innehåller skumkompresser och torkdukar som lämpar sig för ändamålet. Även om 3,5” disketter används allt mer sällan behöver de rengöras med jämna mellanrum för att inte få läs- eller skrivfel. Detsamma gäller i hög grad för CD/DVD. Vi har rengöringssatser som gör rent läsanordningen med mikroskopiska borstar.

För utvändig rengöring har vi i sortimentet skumförpackningar. När man applicerar detta skum så rinner det inte, en mycket bra egenskap i detta fall. För rengöring i trånga utrymmen eller om man behöver rengöra invändigt i datautrustning finns behållare med tryckluft som effektivt blåser bort även små partiklar.