Laddar, vänta lite...

Brevpåsar

Förvandla företagets eller hemmets kontor till ett mindre, personligt postkontor med hjälp av vårt brevmaterial! Här har vi samlat ihop ett gediget förråd av brevpåsar för alla möjliga typer av brev, varor och dokument som behöver skickas iväg genom den hederliga vägen. Bunkra upp ett lager i skrivbordslådan för att underlätta vardagen och slipp beställ flera gånger om, alternativt prova dig fram till dina personliga favoriter.

Riv- och vattensäkrade, enkla att förslutna och vissa begåvade med handtag - funktionerna hos våra brevpåsar är många och varierande beroende på vad just du är ute efter. För att du ska få så mycket brevpåse som möjligt för pengarna, säljer vi i regel de flesta brevpåsarna som flerpack.  Vi förnyar och kompletterar ständigt vårt förråd av brevpåsar, för att du ska kunna prova dig fram till din egen favorit och få ta del av de bästa brevpåsar som marknaden har ett erbjuda.

Saknar du dina klassiska favoriter eller har några funderingar, tveka inte med att ta kontakt med oss via mejl eller telefon. Vi kommer att göra vårt bästa för att se till att du får tag i brevpåsar som slår alla dina förväntningar, så att din skrivbordslåda aldrig mer kommer behöva eka tom!