Laddar, vänta lite...

Brevkorgar

Brevkorgar är en mycket använd produkt som starkt bidrar till ordning och reda. Det största användningsområdet är förstås kontor, men även i hemmet är det en utmärkt hjälpreda. Tre brevkorgar med ”Att betala”, ”Har betalt” och ”Kvitton” ger en betydligt bättre ordning i hemmet.

På ett kontor används de på ett otal olika sätt. Ett exempel kan vara en produktionsenhet som har ”förenade order, tillverka nu” i en röd korg, ”Dagens produktion” i en
vit korg och ”morgondagens order” i en grön korg. Exemplen kan mångfaldigas! Som märkning fungerar notiser alldeles utmärkt.

Våra brevkorgar finns i en stor mängd olika färger samt vit och transparent. Tack vare det stora färgurvalet kan man lätt anpassa sig inom ett kontor, så att en viss färg användes av alla för till exempel inkommande brev. De är i samtliga fall avpassade för formatet A4. Höjden är vanligen 60 till 70 mm, beroende på utförande. De är alla stapelbara, flera modeller är stapelbara med förskjutning, så att varje brevkorg är lite längre bak än den underliggande. Det finns också brevkorgsset med tre brevkorgar i ytbehandlad metalltråd, monterade tillsammans i en ställning.
Varje enskilt fack går att dra ut för bättre åtkomst. Här är höjden mellan de olika facken betydligt högre än för de ”lösa” brevkorgarna.