Laddar, vänta lite...

Blädder/Konferens block

Konferensblockets stora användningsområde är förstås att kunna presentera skrift eller bilder som kan läsas på långt håll i till exempel ett konferensrum. I många fall används det som ett komplement till en skrivtavla, så kallad whiteboard, framförallt då man vill spara det noterade till en annan tidpunkt. Ett stort användningsområde är som presentationsmaterial då man ska presentera en produkt eller idé vid många olika tillfällen. Materialet kan då finnas förberett på ett blädderblock och återanvändas gång på gång.

I många fall vill man fästa upp ett antal blad bredvid varandra, och för detta ändamål har vi en fästmassa som fäster på de allra flesta underlag. I vårt sortiment har vi både blanka block och sådana med rutor och/eller linjer. Våra blädderblock har hål i överkanten för upphängning, och är perforerade i överkanten för enkel avrivning av bladen.
I vårt sortiment finns även skrivfilm i rulle. Materialet är polypropylen som fäster på praktiskt taget alla någorlunda släta underlag. I rullen finns ett antal för-stansade ark som enkelt kan dras ut och rivas av. Vi har även ett konferensblock, det vill säga ett block i format A4, vitt linjerat papper som passar bra att dela ut till deltagare i en konferens eller ett föredrag.