Laddar, vänta lite...

Arkivpärmar

Arkivpärmar passar utmärkt för den som vill undvika onödigt och tidskrävande letande efter äldre avtal och papper. Med arkivpärm samlar man enkelt sina arkiverade dokument och får ordning och redan på alla papper.

Hos oss hittar du de mest prisvärda arkivpärmarna. I den här kategorin finns arkivpärmar för alla behov – stora som små - och våra arkivpärmar kommer i olika former och utföranden för att passa dina önskemål. När du behöver arkivera dina dokument eller avtal är en bra arkivpärm oslagbart. Du får ordning på alla dokument och papper, du kan enkelt sortera pärmarna efter dina behov och det finns arkivpärmar för flera storlekar på papper för att passa din förvaring av dokument.

I ett välorganiserat arkiv kan du alltid gå tillbaka och enkelt söka och hitta det du behöver. Pärmarna är anpassade för att du ska få mycket förvaring på ett litet utrymme vilket gör dem extra lämpliga för arkiv och förvaring av dina viktiga papper och dokument. Arkivpärmarna är hållbara och har bygelmekanik för att rymma så mycket som möjligt. De går att återanvända flera gånger och det finns smidiga markeringar där du enkelt kan fylla i vad som finns arkiverat i varje pärm för att enkelt hitta det du söker om du behöver gå tillbaka i arkiven. 

 • Arkivpärm A4

  Arkivpärmar av kartong med bygelmekanism i olika stor...

  11.10 kr
   
 • Arkivpärm A5

  Arkivpärmar av kartong med bygelmekanism i olika stor...

  12.80 kr
   
 • Arkivpärm A5L

  Arkivpärmar av kartong med bygelmekanism i olika stor...

  11.60 kr