Laddar, vänta lite...

Anteckningsböcker

Anteckningsböcker finns i ett stort antal format och utföranden i vårt sortiment. Sidorna kan vara linjerade eller med rutnät och det finns en mängd storlekar, färger och material för pärmarna. Några anteckningsböcker har snodd för markering av aktuell sida eller förvaringsficka för exempelvis passerkort. Våra produkter passar därför på väldigt många olika användningsområden.

Trots att många numera använder elektroniska hjälpmedel som smartphones för anteckningar finns det ett stort antal områden där en anteckningsbok är klart överlägsen. Ett exempel är som loggbok på en arbetsplats där många gör anteckningar som ska läsas av alla inblandade, och som dessutom ska sparas som dokumentation för framtiden. Om man behöver rita skisser är en anteckningsbok klart överlägsen elektroniska media, speciellt som en anteckningsbok kan ha rutnät som underlättar skalenliga skisser.

Anteckningsböcker slutar inte fungera på grund av urladdat batteri, och informationen försvinner inte på grund av något tekniskt fel. Informationen kan lätt sparas i årtionden, och det är enkelt att klistra in bilder, annonser, notiser eller annat. Några anteckningsböcker i vårt sortiment har spiralbindning, som gör att man kan riva ut ett blad med till exempel en skiss eller produktdata och lämna till en tillverkare eller leverantör.