Laddar, vänta lite...

Anslagstavlor

Ett oerhört vanligt klagomål i ett företag eller en organisation är att man tycker sig ha brist på information. En anslagstavla är ett mycket effektivt sätt att förbättra detta. På en anslagstavla kan man med mycket snabb och enkel uppdatering visa produktionssiffror, materialbrist, ändringar i ett flöde, sjukdomsfall med ersättare och så vidare. Möjligheterna är legio.

Våra anslagstavlor finns i ett stort antal utföranden för olika ändamål. Vi har till exempel anslagstavlor som inte kräver häftstift, vilket annars brukar vara en bristvara vid anslagstavlor. Dessa är belagda med ett miljövänligt häftämne, och man kan använda samma häftyta många gånger.

Ett annat utförande är anslagstavla med korklinoleumyta som används med kartnålar. Ytan kan lätt torkas av och behålla sitt fräscha utseende. Andra utföranden är med väv eller kork. Den korkbelagda ytan ”sluter sig” när nålarna har tagits bort, och fungerar därför i lång tid.
En mycket uppskattad produkt är de så kallade kombitavlorna. De har två fält. Ett fält har en vit, skrivbar, magnetisk yta och den andra ytan i kork eller skumgummi. Den senare används för uppsättning med nålar. På den vita ytan kan man skriva kommentarer eller fästa upp papper med magneter. Kartnålar, rengöringsset för den vita tavlan och penna till den vita tavlan finns förstås som tillbehör.