Laddar, vänta lite...

Vill du ha ett lågt pris eller hög rabatt?

Vår bransch har präglats av höga priser och höga rabatter under årtionden. Kunder är vana att få rabatt. Det tänkte vi ändra på. Hos oss finns inga rabatter. Om du absolut vill ha rabatt kan vi säkert hänvisa till en lokal trädgårdsmästare nära dig, där finns det gott om det. Skämt åsido det är ganska märkligt att samma vara kan kosta så olika i vår bransch. Jag ska ta ett exempel:

Vanliga träryggspärmar kostar normalt runt 32:- ute i handeln. En del kunder får rabatter på upptill 10-50%. Säg att du får 20% rabatt, det låter jättebra men om man räknar på det så blir det ganska dyrt och så är det många produkter i vår bransch. 32:- -20%=25,80. Det tycker vi är för mycket. Hos oss kostar de bara 14:50, till alla kunder. Prutat och klart.

En annan variant som också är vanlig är att man nästan ”skänker” bort varor långt under tillverkningspris.  Jag har sett offerter där röda pärmar kostar 5:- men ska man ha en svart pärm är det ordinarie pris som gäller 32:-. Vi tycker inte det är seriöst och vill ändra på detta. 

Vi har nettoprissatt hela vårt sortiment och då menar vi ALLA produkter och vi har samma pris till ALLA kunder. 

Vi arbetar även med kundanpassade wedshoppar, dvs, vi skapar kundunika shoppar för respektive företag som är anpassade efter behov. Vi har även en print on demand tjänst dvs. en webbaserad lösning för att enkelt och snabbt kunna beställa trycksaker, exempelvis visitkort. Vi säljer även present och profilprodukter.
Kort sagt, har ni oss som leverantör behöver ni ingen annan.

PS. Vi finns på riktigt och inte bara här. Kontakta oss gärna så kan vi berätta mer om vad vi kan göra för er. DS

Telefon: 08-515 16 800
E-post: info@office24.nu