Laddar, vänta lite...

Bubbelpåsar

Skicka dina varor och presenter till långväga vänner på en åktur jorden runt med hjälp av våra högklassiga bubbelpåsar! Varupåsarna vi erbjuder är anpassade för flera olika storlekar, varor och dokument så att du tryggt och säkert ska kunna veta att det du skickar iväg kommer fram i ett snyggt skick. De flesta av våra påsar är laminerade av polyetenplast, och folien kan lätt avskiljas från kraftpappret för att kunna återvinnas. Påsarnas foder består av bubbelfolie och påsarna är tillverkade av tåligt kraftpapper, så du behöver inte bekymra dig om deras styrka och tålighet när de är ute och reser. Klaffarna är oftast försedda med en täckremsa så att du enkelt kan försluta dina påsar, utan att ens behöva försöka med vare sig saliv eller lim.

Bubbelpåsarna säljs i regel som flerpack, så att du ska få så mycket påse som möjligt för dina pengar, vilket gör det enkelt för dig att skapa ett eget litet lager på kort tid så du aldrig behöver stå tomhänt.

Om du har några funderingar eller särskilda frågor angående våra bubbelpåsar, så är vi bara ett mejl eller telefonsamtal för att svara och hjälpa dig hitta dina nya favoriter.